top of page

Werk met mij

werk met mij.jpg

Je kan bij mij terecht bij voor ondersteuning bij:

 

 • Stress en burnout

 • Ontspannen – hoe doe ik dat?

 • Angstgevoelens en angststoornissen

 • Trauma en PTSS

 • Depressie en stemmingsstoornissen

 • Slaapproblemen

 • Rouwverwerking

 • Ademhalingsproblemen

 • Weinig zelfvertrouwen

 • Zelfmoordgedachten

 • Vermoeidheid

 • Chronisch ziekten en

 • Chronische pijnklachten

 • Zingeving

Op dit moment kunnen afspraken zowel in mijn praktijk als online doorgaan, de keuze ligt bij u.  (chat, video, telefoon)​

Psychotherapie

 

Mijn achtergrond is in de integratieve psychotherapie. Dit betekent dat de keuze van therapie gebaseerd wordt op jou, de client. Ik leer je kennen en we beslissen en kijken samen onderweg wat je nodig hebt en met dat in gedachten gebruik ik de wijsheden en technieken uit verschillende therapeutische stromingen om jou te ondersteunen.

 

Ik heb met veel verschillende klanten gewerkt met veel uiteenlopende uitdagingen. Studenten, jong-volwassenen en volwassenen van iedere leeftijd, iedereen is welkom. Misschien wil je iets doen aan depressieve gevoelens, aan gevoelens van angst, van stress, aan rouw of aan problemen in relaties, of misschien aan een combinatie van al dat…..weet dat je welkom bent!

 

Prijs per sessie: 60 euro

mail mij - jeltjepeletier@live.com

 

Yoga therapie

 

Yoga therapie gebruikt de fysieke oefeningen van de yoga, alsook de ademhalingstechnieken, de ontspanningstechnieken en andere therapeutische hulpmiddelen ter ondersteuning van je gezondheid. Maar het is geen yoga les. Voor yoga therapie is geen enkele yoga ervaring vereist, en iedereen – het maakt niet uit hoe je  fysieke gesteldheid is - kan hieraan meedoen.
Yoga therapie kan een helende werking hebben bij veel aandoeningen, onder andere wanneer je last hebt van trauma, depressie, angst, stress, rouw, chronische aandoeningen en het kan ook een mooie aanvulling zijn in de herstelperiode na traumatische ervaringen zoals kanker of een beroerte.

 

Prijs per sessie: 70 euro

mail mij - jeltjepeletier@live.com

 

Coaching

 

In een coachings gesprek kijken we vooral naar het heden en de toekomst. Je zit misschien vast in je werk of in een relatie, of je hebt een zeker doel in je leven maar het lijkt er maar niet van te komen, of het lukt je maar niet om te stoppen met roken, het kan van alles zijn. Samen zoeken we uit wat er eventueel in de weg zit en hoe naar een oplossing toe te werken.

 

Prijs per sessie: 60 euro

mail mij - jeltjepeletier@live.com

 

Therapeutische Yoga in groep

 

De Therapeutische Yoga groepslessen worden gegeven in kleine groep in U-Go in Wijnegem (www.ugo-relax.be) op dinsdag en vrijdag van 11.00 u tot 12.00 u.

 

Therapeutische yoga gebruikt fysieke oefeningen van de yoga, maar ook ademhalingstechnieken, ontspanningstechnieken, meditatie, klank en andere therapeutische hulpmiddelen ter ondersteuning van je gezondheid. Het is wel yoga, maar misschien niet zoals je het tot nu toe kende.

 

Deze lessen hebben een helende, ondersteunende werking bij veel aandoeningen, onder andere bij depressie, angst, burnout, stress, rouw, trauma, chronische aandoeningen zoals het chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie of van de langdurige symtomen van het Covid-19 virus. Het kan ook een aanvulling zijn tijdens de herstelperiode na traumatische ervaringen zoals kanker of een beroerte.

 

De therapeutische yoga sessies duren 1 uur en het maximum aantal deelnemers is 6, zodat ik iedereen goed kan ondersteunen met persoonlijke aandacht en aanpassingen aan jouw gesteldheid. Er is geen enkele yoga ervaring vereist, iedereen kan hier aan mee doen.

 

Tijdens de lessen leer ik je technieken aan die je vervolgens thuis zelf kan oefenen en gebruiken. 

Weet je het nog niet zeker of wil je graag wat meer informatie? Ga dan naar de kalender om een afspraak te maken voor een gratis 20 minuten kennismakingsgesprek.

bottom of page